خورش آلبالو لذیذ را در منزل درست کنید و آلبالو نیز به آن اضافه نمایید، برترین غذا با مزه خاص در جلو شما آماده میشود. خورش سیب و آلبالو یکی از غذا های سنتی کرمانشاه هست که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد مورد نیاز
مغز ران گوسفند: 200 گرم
سیب سبز: 1 شماره
کنسرو گوجه فرنگی: یک دوم شماره
آب آلبالو: 200 میلی لیتر
شکر: 20 گرم
آلبالو بدون هسته» 200 گرم
لیمو ترش آب گرفته شده»: 1 شماره
پیاز داغ: 10 گرم
قرص عصاره گوشت: 1 شماره
زردچوبه: یک دوم ق چ
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت
1. پوست سیب را جدا کرده و آن را به اندازه مکعب های 1.5 در 1.5 سانتی متری برش دهید و داخل ظرفی به آب لیموترش آغشته کنید تا سیاه نشود.
2. شکر را روی آلبالو داخل کاسه ای بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
3. گوشت را همراه با اندکی روغن داخل تابه ای تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد پیازداغ را به گوشت افزوده و بعد از 1 یک دقیقه تفت دادن، اندکی آب جوش، عصاره گوشت و کنسرو گوجه فرنگی را به گوشت اضافه
کنید و به مدت 60 دقیقه روی حرارت متوسط با در بسته بپزید.
4. آلبالو را از یخچال بیرون آورده، داخل شیرجوشی ریخته و به آن آب آلبالو اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا کمی غلظت پیدا کند. بعد آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
5. تکه های سیب را به مدت 5 دقیقه در اندکی روغن داغ تفت دهید.
6. 20 دقیقه بعد از اضافه کردن آلبالو، سیب تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و بعد از حدود 5 دقیقه که خورش به غلظت رسید، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و از روی حرارت بردارید و همراه با چلو زعفرانی سرو کنید.
مطلب
درباره این سایت